top of page

Arrangementer

Døllefjelde-Musse Marked

01 Døllefjelde-Musse Marked / Maj

Med over 120.000 gæster hvert år, er Døllefjelde-Musse Marked et af Sydhavsøerne mest populære og velbesøgte arrangement. Markedet finder i år sted d. 2.-5. maj. Her er lidt for enhver smag; kræmmermarked, musikkoncerter, spisesteder, barer, havetraktortræk, den berygtede dame/herre frokost, tivoli, spøgelseshus samt et væld af aktiviteter for børn.

© Døllefjelde-Musse Marked

02 Whitsun Festival / Maj

D. 19 maj 2024 slår det nye Whitsun Festival for tredje gang dørene op for et brag af en pinse-fest på barokherregården Christianssæde og dens tilhørende park. Her får du både musik og talks med i billetten samt mulighed for et væld af lokale smagsoplevelser. Nyd forårsvejret til lyden af bl.a. Guldimund, Rasmus Seebach, Tim Christensen, Anne Linnet og Anya...

Whitsun Festival

© Whitsun Festival

03 Madens Folkemøde / Maj-Juni

Madens Folkemøde

© Madens Folkemøde

D. 31. maj til d. 1 juni 2024 afholdes det årlige Madens Folkemøde på Engestofte Gods, beliggende i den smukke Naturpark Maribosøerne. Her samles alle slags mad-entusiaster fra food-techs, debattører, kokke, lokale fødevareproducenter, politikere  og andre aktører indenfor mad-verdenen for at dele viden og skabe nye indsigter om Danmarks madkultur. Med i billetten får du debatter, talks, skuekøkkener, workshops og smagninger samt adgang til det store madmarked, hvor du finder et væld af lokale og innovative fødevareprodukter.

04 Vordingborg Festuge / Juli

Hvert år i uge 28 (i år, d. 8.-14. juli 2024) afholdes Vordingborg Festuge. Her er gratis entré til alle koncerter, og i år kan du opleve bl.a. Oh Land, Magtens Korridorer, Benny Jamz, Ida Laurberg, Dodo & The Dodos, Birthe Kjær og Carl Emil Petersen. Festugen har eksisteret siden 1980 og i dag gæster ca. 100.000 mennesker Vordingborg i løbet af ugen,

Vordingborg Festuge

© Vordingborg Festuge

Maribo Jazz Festival

05 Maribo Jazz Festival / Juli

Oplev et af Danmarks hyggeligste jazzfestivaler til Maribo Jazz Festival, som i år afholdes d. 18.-21. juli. Her kan du opleve musik i hele byen, da scenerne er placeret rundt omkring på smukke lokationer, som fx. på Torvet, ved Domkirken, på Museumsbanen og ved Bandholm Havn.

© Maribo Jazz Festival

06 Fejøs Festival / Juli

Fra d. 17.-21. juli 2024 kan du forsøde dine øre på Fejøs Festival, Med mottoet "måske den mindste festival med den største musik", kan du opleve koncerter indenfor både klassisk- og jazz-genren, samt et væld af foredrag, børnekoncerter og rundvisninger på øens populære vingårde. Den fine sejltur fra Kragenæs tager kun ca. 20 minutter.

Fejøs Festival

© Fejøs Festival

Femø Jazz Festival

07 Femø Jazz Festival / Juli

Tag en tur til smukke Femø til den årlige Jazz Festival, som i år finder sted d. 31 juli til d. 4. august. Festivalen, som har rødder i traditionel jazz musik, har eksisteret siden 1970 og er dermed en af landets ældste jazz festivaler. Tag færgen fra Kragenæs til den lille ø og nyd den intime og traditionsrige folkefest - sejlturen tager kun 50 minutter.

© Femø Jazz Festival

08 Nykøbing Falster Revy / Juni-August

I mere end 100 år har Nykøbing Falster Revyen underholdt publikummer fra nær og fjern. Det har tilmed vundet et væld af priser og anerkendelser - senest præmien for "Årets Revy" i 2022. Revyen optræder fra d. 12 juni til d. 24 august, og der er mange forestillinger at vælge imellem!

Nykøbing Revy

© Nykøbing Falster Revyen

Galleri Arleth

09 Åbne Atelierdøre / August

D. 10-11. august 2024 åbner Kunstforeningen 'Åbne Atelierdøre - Guldborgsund' dørene til deres kunstnere og kunsthåndværkers værksteder og atelierer, så du kan opleve hvordan de hver især arbejder og skaber kunst. De mange kunstnere er placeret rundt omkring på Lolland og Falster, så det er en oplagt mulighed at tage på rundtur.

© Galleri Arleth

10 Sydhavsøernes Frugtfestival

/ September

D. 14-15. September 2024 afholdes Danmarks største frugtfestival for 16. gang, nemlig Sydhavsøernes Frugtfestival. Her besøger op til 25.000 frugtglade gæster hvert år festivalen, som sætter bæredygtig, lokal og kvalitetsbevidst frugtavl i højsædet. Mød et væld af danske producenter i de ca. 60 stande, og få ny viden og inspiration gennem workshops, oplæg og konkurrencer.

Sydhavsøernes Frugtfestival

© Sydhavsøernes Frugtfestival

bottom of page