top of page

Praktisk information

1

Check-ind & Check-ud

Vi gør en stor dyd ud af at kunne give alle vores gæster en personlig velkomst og rundvisning - derfor foregår indtjekning mellem kl. 15-19. Hvis du er forhindret i at ankomme i dette tidsrum, kontakt os venligst inden ankomst. Udtjekning foregår senest kl. 11.

2

Parkering

Når du ankommer til Himmelly, kan du parkere forenden af alléen ved parkeringsskiltene på området foran gården. Parkering er selvfølgelig gratis.

3

Offentlig Transport

Det tager ca. 1,5 time med toget fra København til Nørre Alslev St., som er den tætteste station (ca. 2 km's afstand). Fra stationen kan man nemt komme videre til andre byer på Falster med både tog og bus, som fx til Nykøbing Falster på kun 11 minutter. Desuden kører Dantaxi herude og Movia har en billig bus-taxa-service kaldet Flextur.

4

Morgenmad

Du har mulighed for at bestille morgenmad ved booking af dit ophold, eller under dit ophold, senest kl. 16 på dagen inden servering. Morgenmaden består af brød, smør, ost, hjemmelavet marmelade, blødkogte æg fra egne høns, frisk frugt, juice og kaffe/te. Morgenmaden koster 125 DKK pr. person.

5

Madlavning

Både annekset og teltene er udstyret med et lille køleskab, så dine madvarer kan holde sig friske under hele dit ophold. Derudover er annekset indrettet med et lille te-køkken med basale køkkenredskaber. Til hvert telt hører en lille kuglegrill (kul er ikke inkluderet), grillstarter, samt bålfad med grillstativ til (en lille brændestabel er inkluderet). Du kan også frit benytte dig af vores fælles udendørs køkken, som er udstyret med håndvask, kogeplader, gas-grill, pizzaovn, gryder, pander, samt diverse service og køkkengrej. I udekøkkenet finder du friske krydderurter, som du frit kan bruge af - og her er også plads til at sidde og nyde sin mad. I gårdbutikken kan du desuden kvit og frit smage sæsonens høst fra væksthuset, samt købe lokale drikkevarer, hjemmelavede produkter og æg fra egne høns.

6

Toilet- og badefaciliteter

Under dit ophold, har du fri adgang til vores fælles "udendørs" bad og toilet bygning. Her er 2 træk-og-slip toiletter, med håndvaske og spejle samt 2 separate brusebade, hvor du kan tage et varmt bad.

7

Elektricitet

Hvert telt og værelse er udstyret med stikkontakter, som kan bruges til at oplade telefon, computer, belysning eller andet.

8

Affaldshåndtering

Vi går meget op i at passe på vores smukke natur og holde vores skov og udendørsarealer pæne og rene, ikke mindst for naturens eget bedste. Det er derfor ikke tilladt at smide affald af nogen art andre steder end i værelsernes affaldsspande, sorteringscontainerne ved udekøkkenet, kompostbeholderen ved udekøkkenet eller sorteringscontainerne ved P-pladsen. Spørg endelig, hvis du er i tvivl om sortering.

9

Brænde & Optænding

Hvert telt er udstyret med en lille brændestabel samt tændblokke. Bål må ikke tændes andre steder end i det tilhørende bålfad. Kuglegrillene bruger kul - dette er ikke inkluderet og skal derfor selv medbringes.

10

Børn & Ekstra Opredninger

Hvis du ønsker at medbringe børn, er det tilladt at tage max 2 børn under 8 år med på et ophold hos Himmelly. Vi laver ikke ekstra opredninger, så I bedes selv sørge for sove-arrangement, dvs. rejseseng, barnemadras, dyner og sengetøj skal selv medbringes (dobbeltsengen i teltet er 180 cm bred, så samsovning kan også være en mulighed). Det er gratis at have børn med :-). Noter venligst i din booking, hvis du ankommer med børn. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

11

Kæledyr

Det er desværre ikke tilladt at medbringe kæledyr/hund, når du overnatter på Himmelly, medmindre du ønsker at medbringe et service-dyr.

12

Aflysningspolitik

Ved booking af et ophold, gælder aflysningspolitikken den booking tjeneste du har brugt til at booke dit ophold med (Airbnb/Owayy's aflysningspolitik). Læs derfor nærmere om den gældende aflysningspolitik på bookingtjenestens hjemmeside.

13

Husregler

  • Af hensyn til andre overnattende gæster, skal der være ro (ingen larm eller høj musik) i tidsrummet mellem kl. 23 og 08. Så er alle sikret en god nats søvn :-D

  • Det er ikke tilladt at ryge indenfor. Al rygning foregår udenfor med udsmidning i askebægre (spørg hvis du mangler). 

  • Det er ikke tilladt at fodre vores dyr.

  • Vi tolererer hverken stoffer eller voldsom, aggressiv og chikanerende adfærd, til gene for andre gæster. Dette medfører udsmidning.

Himmelly Udekøkken
IMG_3100.jpg
IMG_3126.jpg
Himmelly Udekøkken
IMG_3109.jpg
Himmelly Glamping
Himmelly Glamping
Toilet
Brusebad.JPG
Gårdbutik
bottom of page