top of page
Tomatillo plante

Et ophold på Himmelly er mere end bare en overnatning. Vi har gjort os umage for at skabe en masse hyggelige områder på vores smukke naturgrund samt mulighed for hyggelige aktiviteter, som du kan nyde på din ferie...

Væksthuset Oasen

Vores 120 m2 store væksthus, Oasen, som vi selv har bygget fra en gammel maskinhal, byder dig indenfor i varmen til afslapning og ren plante-terapi. Her dyrker vi egne grøntsager som peberfrugter, squash, chili, auberginer, tomater, meloner og agurker, som du hellere end gerne må prøvesmage. Du er mere end velkommen til at slå dig ned i Oasens loungeområde, hvor du her kan nyde din aftensmad eller morgenkaffe, slappe af med en bog og en kold cola, eller spille spil hele aftenen i lyskædernes skær.

Himmelly's Væksthus
Familiecykeltur

Cykeludlejning

På Himmelly har du mulighed for at leje en cykel, hvis du får lyst til at udforske lokalområdet med lidt ekstra vind i håret... Prisen er for 1 hel dags leje pr. person:

1 x alm. cykel: 75 DKK

Lotus blomst

Frø-dammen

Her på Himmelly har vi en lille dam, omkranset af interessante planter, sidde-spots, samt en lille æble- pære lund, hvor du kan nyde udsigten udover markerne. Søen er rig på dyreliv; her bor nemlig et væld af forskellige padder - måske du er heldig at høre frøernes parringssymfoni - og lejlighedsvist kommer et ande-par forbi og bygger rede.

Himmelly's Frødam
Havespil

Havespil

I gårdbutikken på gårdspladsen finder du et lille sortiment af forskellige havespil til gratis udlån såsom petanque, kongespil, kroket, bolde og sjippetorve. Så kan du endelig få stillet din konkurrencelyst - I kan jo passende spille om en kold læskedrik fra gårdbutikkens køleskab!

Nyt boule sæt

Himmelly's Dyr

Vi er de lykkelige ejere af 6 skønne høns og 2 dejlige katte. Hønsene er fritgående, venlige og meget nysgerrige. De bor i et lille hus bag Oasen, som man gerne må besøge, men oftest befinder de sig alle andre steder end her, på jagt efter biller, orme, eller menneskeligt selskab. Kattene My og Fiona er super sociale og deres yndlingsbeskæftigelse er at ligge på et blødt skød og slange sig. Man må kæle og klappe alt det, man vil, dog bare ikke fodre nogle af dyrene :-)

Himmelly's Dyr
Himmelly's Væksthus

Mal som Picasso

I væksthuset Oasen kan du udfolde, udfordre eller udforske dine kreative evner og male et billede til gemmerne. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og typer lærreder. Diverse redskaber samt akrylmaling og vandfarver er inkluderet i prisen. Find dig til rette hvor som helst på Himmelly og bliv inspireret af naturen, solnedgangene eller noget helt tredje...

1 x lille lærred inkl. maling og pensler: 50 DKK

1 x stort lærred inkl. maling og pensler: 100 DKK

Himmelly's Natur

Den Gamle Eg

Dybt inde i skoven vokser et stort, gammelt egetræ, som er et fantastisk syn for øjet. Hvor gammelt træet er, er der ingen, der rigtigt ved, men rygtet siger, at det er ligeså gammelt som gården selv fra 1861. Find dig tilrette i skyggen under træet i en af de svævende hængestole, nyd fuglenes kvidren,  bladenes susen i vinden og mærk roen indfinde sig.

Hængegynger
Himmelly's Natur

Svampe-farm

Bag ved hønsehuset har vi lavet en lille svampe-farm, som i øjeblikket mest af alt ligner noget rituelt fra fordomstid... Men! Til foråret skal de gamle træ-stubbe podes med Østershatte-mycelium, så stubbe-opstillingen forhåbentlig vil bugne med lækre Østershatte til efteråret... Vi krydser fingre for et vellykket projekt og håber, at vi kan dele resultatet med jer en dag!

Himmelly's Gårdbutik

Gårdbutikken

I sommeren 2023 har vi åbnet en lille gårdbutik i en af de gamle længer. Her vil du kunne købe kolde drikkevarer som blandt andet Ciders, øl, vin, saft og juice, samt diverse brugskunst, hjemmelavede produkter, æg fra vores egne høns, samt dagens grøntsager fra Oasen. Gårdbutikken vil have åbent hver dag fra kl. 10-20. Betaling foregår enten kontant (DKK/€), eller via betalingskort eller MobilePay.

Gårdbutik
bottom of page