top of page
Tomatillo plante

Et ophold på Himmelly er mere end bare en overnatning. Vi har gjort os umage for at skabe en masse hyggelige områder på vores smukke naturgrund samt mulighed for hyggelige aktiviteter, som du kan nyde på din ferie...

Væksthuset Oasen

Vores 130 m2 store væksthus, Oasen, som vi selv har bygget om fra en gammel faldefærdig maskinhal, byder dig indenfor i varmen til afslapning og ren plante-terapi. Her dyrker vi egne grøntsager som peberfrugter, squash, chili, auberginer, tomater og agurker, som du frit må smage på i gårdbutikkens køleskab. Du er mere end velkommen til at slå dig ned i Oasens loungeområde, og nyde din aftensmad eller morgenkaffe, slappe af med en bog og en kold cola, eller spille spil hele aftenen i lyskædernes skær.

Himmelly's Væksthus
Familiecykeltur

Lån af cykler

På Himmelly kan du kvit og frit låne en cykel til at udforske lokalområdet med. Vi har 4 styks almindelige cykler, samt cykelhjelme, låse og lygter, smørelse og pumper.

Lotus blomst

Frø-dammen

Her på Himmelly har vi en lille dam, omkranset af smukke planter, hyggelige sidde-spots, og en lille æble/pære lund, hvor du kan nyde udsigten udover markerne. Søen er rig på dyreliv; her bor nemlig et væld af forskellige padder - måske du er heldig at høre frøernes parringssymfoni eller møde andeparret som årligt kommer forbi og bygger rede.

Himmelly's Frødam
Havespil

Havespil

I cykelgaragen på gårdspladsen finder du et lille sortiment af forskellige havespil til gratis udlån såsom petanque, kongespil, kroket, bolde og sjippetorve. Så kan du endelig få stillet din konkurrencelyst - I kan jo passende spille om en kold drik fra gårdbutikkens køleskab!

Nyt boule sæt

Himmelly's Dyr

Vi er de lykkelige ejere af en masse skønne høns og 2 dejlige katte. Hønsene er semi fritgående, venlige og meget nysgerrige. De bor i et lille hus bag Oasen, som man gerne må besøge. Kattene My og Fiona er super sociale og deres yndlingsbeskæftigelse er at ligge på et blødt skød og slange sig. Man må kæle og klappe alt det, man vil, dog bare ikke fodre nogle af dyrene :-)

Himmelly's Dyr
Himmelly's Væksthus

Mal som Picasso

I væksthuset Oasen kan du udfolde, udfordre eller udforske dine kreative evner og male et billede til gemmerne. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og typer lærreder. Diverse redskaber samt akrylmaling og vandfarver er inkluderet i prisen. Find dig til rette hvor som helst på Himmelly og bliv inspireret af naturen, solnedgangene eller noget helt tredje...

1 x lille lærred inkl. maling og pensler: 50 DKK

1 x stort lærred inkl. maling og pensler: 100 DKK

Himmelly's Natur

Den Gamle Eg

Dybt inde i skoven vokser et stort, gammelt egetræ, som er et fantastisk syn for øjet. Hvor gammelt træet er, er der ingen, der rigtigt ved, men rygtet siger, at det er ligeså gammelt som gården selv fra 1861. Find dig tilrette i skyggen under træet i en af de svævende hængestole, nyd fuglenes kvidren,  bladenes susen i vinden og mærk roen indfinde sig.

Hængegynger
434147219_3390694227894613_2587099330947250498_n_edited_edited.png

Insekt-hotellet Bille-Bo

I år har vi bygget et nyt og stort resort til vores allermindste men vigtigste beboere - nemlig de kriblende, krablende, flaksende og flyvende nyttedyr - insekterne! Her skal mariehøns, larver, bier og biller mæske sig i 'all-inclusive' og forhåbentlig bygge rede, formere sig, skjule sig og overvintre, så vi kan hjælpe dem til at fortsætte deres vigtige færd på denne dyrebare jord.

Himmelly's Gårdbutik

Gårdbutikken

I sommeren 2023 åbnede vi en lille gårdbutik i en af gårdens gamle længer. Her kan du købe kolde lokale drikkevarer (øl, saft, juice, sodavand, cider og vin), samt en masse genbrugsguld, brugskunst, keramik, hjemmelavede produkter som saft og marmelade, æg fra vores egne høns, samt smage på sæsonens høst fra væksthuset, Oasen. Betaling foregår løbende eller ved check-ud, enten kontant (DKK/€) eller via betalingskort.

Gårdbutik
bottom of page