top of page

For Børn

Lalandia Rødby

01 Lalandia

Med det 7400 m2 store vandland Aquadome, legelandet Monky Tonky Land samt både bowlinghaller, skibakker, bueskydning, skøjtebaner og meget, meget andet, er Lalandia i Rødby et af Danmark's mest foretrukne feriecenter blandt børnefamilier.

© Lalandia i Rødby

02 Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark beliggende nær Maribo er Nordeuropas største safaripark og et af Sydhavsøernes største attraktioner for både børn og voksne. Tag på verdensomrejse til alle jordens kontinenter og se hvor dyrene hører hjemme, rejs tilbage i tiden i Dinosaurskoven, eller slå jer løs i forlystelsesparken Limpopoland med Europas stejleste vandrutsjebane.

Knuthenborg Safaripark

© Knuthenborg Safaripark

Krokodille Zoo

03 Krokodille Zoo

I Eskilstrup ligger Krokodille Zoo, som huser alle de forskellige krokodillearter, der findes på Jorden samt Europas største krokodille! Du kan også komme helt tæt på andre fascinerende dyr som store slanger, øgler, aber, træleoparder og pumaer! 

© Krokodille Zoo

04 Middelaldercentret

Middelaldercentret i Nykøbing Falster er et idéelt sted for børn, der elsker rollespil, udklædning og teater. Tag på en uforglemmelig tidsrejse 610 år tilbage i tiden til købstaden Sundkøbing. Her kan I opleve forestillinger, arrangementer og Riderturneringer samt besøge værksteder, hvor børnene kan udforske deres håndværk og kreative evner.

Middelaldercentret

© Middelaldercentret

Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

05 Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

Er dine børn vilde med både dyr og naturlegepladser, så er Guldborgsund Zoo og Botanisk Have lige noget for jer. Oplev en masse både nordiske og eksotiske dyr i den smukkeste grønne oase, med sjove temaudstillinger og legepladser for børn i alle aldre. 

© Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

06 Sælsafari

Tag på en eventyrlig sæl-safari med sejlskibet M/S Drost, og oplev sælreservatet Rødsand på tæt hånd, som huser Danmarks største bestanddel grå sæler. Skibet afgår fra Nysted Havn og hele sejlturen varer ca. 3 timer.

Nysted Sælsafari

© Nysted Sælsafari

Kalvehave Labyrintpark

© Kalvehave Labyrintpark

07 Labyrinter

Selvom Kalvehave Labyrintpark ikke er placeret på Sydhavsøerne, ligger det kun et spytkast fra Himmelly og er bestemt et besøg værd! Parkens 20.000 m2 byder på listige labyrinter, hjernevridende spil for hele familien. Derudover er Labyrint Lolland-Falster i Toreby, en videnslabyrint i naturrige omgivelser, også en super fin aktivitet for de eventyrlystne børn.

08 Børnevenlige Museer

Museer behøves ikke kun være kedelige og for voksne... Legetøjsmuseet i Nykøbing Falster, Frilandsmuseet 'De Gamle Huse' i Maribo, Museum Obscurum (med et obskurt escape room!) i Nykøbing Falster, Motorcykelmuseet i Stubbekøbing og Traktormuseet i Eskilstrup har nemlig fine udstillinger som kan underholde selv det yngre klientel.

Danmarks Traktormuseum

© Danmarks Traktormuseum

Museumsbanen Maribo-Bandholm

09 Museumsbanen

Tag på tidsrejse med Museumsbanen og kør med det gamle veteran damplokomotiv fra 1879. Toget afgår fra Maribo station og kører til Bandholm og tilbage igen - billetterne er billige og turen særdeles smuk! Lejlighedsvist afholder de temature som halloween-, skumrings-, jule-, og kaffe-/kage-tog. 

© Museumsbanen Maribo-Bandholm

10 Frie Vilje

Tag på troldejagt og se om du kan finde en af de berømte træ-trolde lavet af Thomas Dambo. Pssst, han er 5 meter høj, hedder 'Frie Vilje', lavet af genbrugs-træ og så gemmer han sig i Maribo ved Bangshaveskoven... Mon du kan finde ham?

Frie Vilje

© Thomas Dambo

bottom of page