top of page

Gastronomi

Pomle Nakke

01 Pomle Nakke & Hesnæs Havn

Pomle Nakke og Hesnæs Havn er begge to del af samme "kæde" kaldet Falsters Kyst. Placeret på Falsters smukke Østkyst og serverer de lækker, lokalt og sæsonbetonet mad. Tjek deres menuer ud her!

© Pomle Nakke

02 Oreby Kro

Beliggende ved Oreby Havn med den smukkeste udsigt til Sakskøbing Fjord, sætter Oreby Kro høj kvalitet og lokale råvarer fra egne landmænd i højsædet. Se deres menu her!

Oreby Kro

© Oreby Kro

Den Grønne Verden

03 Den Grønne Verden

Den Grønne Verden, som ligger på det smukke, historiske Søllested Gods på Lolland, huser både et fantastisk spiseri, café og en gårdbutik - alt sammen suppleret af deres egen produktion af både grøntsager, urter, frugter, spiselige blomster og bær fra deres enorme køkkenhave.

© Den Grønne Verden

04 Krenkerup Bryggeri

Traktørstedet Krenkerup Bryggeri er særligt kendt for sin prisvindende 'Rauch' øl. Beliggende på det historiske Krenkerup Gods (med Danmarks eneste Polobane), producerer de malten i øllen fra egne byg-marker. De arrangerer desuden ofte rundvisninger og andre events som fx den årlige høstfest.

Krenkerup Bryggeri

© Krenkerup Bryggeri

Hotel Saxkjøbing

05 Hotel Saxkjøbing

Hyggelig og stemningsfyldt restaurant beliggende i det fine Claus Meyer'ske hotel i den fine by Sakskøbing. Menuerne er primært karakteriseret af økologiske, lokale og nyhøstede kvalitetsråvarer. Læs mere og book bord her!

© Hotel Saxkjøbing

06 Restaurant Ö

Beliggende på havnen i den hyggelige gamle købstad Nysted på Lolland ligger Restaurant Ö. Med skiftende menu hver uge, vægter de både friskhed, kvalitet, økologi og lokale råvarer højt - og så er der altid frisk fisk at finde på kortet.

Restaurant Ö

© Restaurant Ö

Den Gyldne Svane

07 Den Gyldne Svane

Tag tilbage i tiden og få en unik og autentisk smagsoplevelse på Den Gyldne Svane, beliggende i Middelaldercentret i Nykøbing Falster. Menuen er nemlig inspireret af middelalderlige madtraditioner og opskrifter og indeholder udelukkende ingredienser som var til rådighed i 1400-tallet.

© Den Gyldne Svane

08 Restaurant Vinkælderen

Restaurant Vinkælderen er en familiedrevet restaurant i hjertet af Nykøbing Falster, som emmer af hyggelige, hjemlige rammer. Deres menu er sæsonbetonet og dansk/fransk inspireret, og de gør en stor dyd i at servere 'ærlig mad'. Se menuen og læs mere her!

Restaurant Vinkælderen

© Restaurant Vinkælderen

Kernegaarden Fejø

© Kernegaarden Fejø

09 En tur til Fejø

Tag en tur til den smukke Ø Fejø, hvor du kan besøge både frugtplantager og vingårde. Her ligger bl.a. Kernegaarden med egen økologisk frugtavl (og gårdbutik), hvor de her producerer økologisk cider, eddike, most og andre æblede specialiteter. Du kan også besøge vineriet, figen-arboretet, og traktørstedet Hideaway Vingård, til både rundvisninger og smagninger.

bottom of page